Skånes 20 mest aktuella startups 2015

utvalda skånska startups 2015
irezQ bland top fem bland utvalda skånska startups 2015

Ibland är det inte störst som vinner – men snabbast vinner – startups vinner!

Det glädjer mig att se att det finns så många kreativa entreprenörer som skapat Skånska startups. Expertvalet presenterar i sin blogg Skånes 20 mest aktuella startups 2015. De har intervjuat personer i de företagen som placerade sig i topp fem: eDiabeat, Owegoo, Form, Castle och irezQ. Resterande startupföretag är placerade utan inbördes ordning. Personligen tycker jag att Simris Alg är en av de mest intressanta startups. Simris Alg odlar och utvecklar ett grönt alternativ till fiskoljan omega 3 i form av algolja och har helt nyligen, i mars, lanserat sina första produkter. Det vore intressant att besöka växthuset för algodlingen i Hammenhög på Österlen.

Läs gärna bloggen på expertvalet och  bli inspirerad. Kanske kommer just du att förverkliga några av dina idéer i en ny startup.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>