irezq.se

Den dagliga mobilanvändningen ökar snabbt och de senaste åren har den ökat med cirka 20 minuter om året. I genomsnitt ägnar vuxna fyra timmar om dagen åt mobilen medan tonåringar ägnar ännu mer tid. Dessutom använder 93 procent av befolkningen en mobiltelefon och den stora majoriteten av dessa är en smartphone.

Några ytterligare fakta som belyser dagens mobilanvändning är:

  • Hälften av alla användare läser omdömen av köp på sina mobiltelefoner.
  • 90 procent av alla textmeddelanden blir lästa inom tre minuter efter utskick.
  • Omkring 80 procent av alla mobilanvändare har använt sin mobiltelefon för att leta efter produkter och tjänster.
  • Mobilanvändare spenderar nära 20 gånger mer tid på en app än på en mobil webbplats.
  • Fyra av fem kunder använder mobiltelefonen för att handla.

Överväg att använda Ungapped

Statistiken visar att digital marknadsföring och kommunikation via mobiltelefonen kan vara ett mycket kraftfullt verktyg. Du kan få direktkontakt med din målgrupp genom mobiltelefonen och vara säker på att de flesta tar emot budskapet.

Det bästa av allt är att mobil marknadsföring inte kräver stora investeringar och ansträngningar, snarare är det lättare än vad du tror och kan faktiskt vara så lätt som att skicka ett textmeddelande. Till din hjälp har du Ungapped som är en fullfjädrad plattform för digital marknadsföring och verktyg för enkäter, eventhantering, nyhetsbrev och inte minst smsverktyg för att skapa och följa upp sms-utskick till många mottagare. Du är i trygga händer eftersom Ungapped är marknadens främsta experter på digital marknadsföring och kommunikation som får företag att lyckas.

Med hjälp av deras sms-verktyg kan du skapa sms-kampanjer direkt via plattformen och välja vilka som ska motta dem. På så sätt kan du nå hela din målgrupp snabbt med några få klick! Vidare kan du bestämma om mottagarna ska kunna svara på dem och följa upp kampanjen med statistik som visas i plattformen. För att komma igång kan du börja med att testa plattformen gratis. Det enda du behöver göra är att fylla i deras formulär för att skapa ett gratis konto.