irezq.se

Några av de populäraste mobilapplikationerna som de allra flesta har i sin mobiltelefon är olika ljudboksappar, musikstreamingstjänster eller podcastsappar. Många tycker att de får den bästa upplevelsen när de lyssnar med hörlurar. Men eftersom marknaden för hörlurar är stor finns det en hel del olika sorters hörlurar att välja bland. Därför kommer vi i det här inlägget gå igenom de olika varianterna av hörlurar.

In ear

In ear hörlurar är, precis vad det låter som: hörlurar som sitter i örat. Dessa hörlurar består av två hörsnäckor som sitter i hörselgångarna. Det finns många bra in ear hörlurar att välja bland som funkar till din mobiltelefon. Det finns in ear hörlurar med sladd och de som är trådlösa.

Over ear

Over ear hörlurar är en annan variant på hörlurar. Dessa hörlurar består av hörselkåpor som sitter på örat, därav har hörlurarna fått sitt namn. Det finns olika storlekar och varianter på over ear hörlurar och det finns både de som har en sladd och de som är trådlösa. Många använder sig utav over ear hörlurar under tiden de tränar eftersom de sitter stadigt på huvudet när de rör på sig.

Trådlösa hörlurar

Det finns flera olika varianter på trådlösa hörlurar både in ear och over ear. Trådlösa hörlurar kopplas samman med din mobiltelefon med hjälp av bluetooth. Det finns hörlurar som enbart består av hörsnäckor och de som sitter ihop med hjälp av en sladd. Den enda lösa sladden som kommer med trådlösa hörlurar är den du kopplar till ditt eluttag när du ska ladda dina hörlurar. Det är smidigt att använda trådlösa hörlurar om du vill slippa allt som har med trassel att göra.

Brusreducerande hörlurar

Om du vill fokusera på det du lyssnar på är det ett par brusreducerande hörlurar du ska köpa. Många använder sig utav denna typ av hörlurar när de behöver koncentrera sig bättre. Till exempel så är det vanligt att man använder brusreducerande hörlurar när man pluggar eftersom hörlurarna stänger ute alla andra ljud vilket gör det möjligt för dig att fokusera bättre på ditt skolarbete. De allra flesta brusreducerande hörlurarna är over ear hörlurar eftersom kåporna hjälper till att isolera ljudet. Men det finns både brusreducerande hörlurar som är trådlösa och de som har en sladd.

Det kan vara svårt att veta vilka hörlurar du ska välja. Om du är osäker är det alltid en bra idé att testa dig fram för att se vilka sorters hörlurar du gillar bäst.