irezq.se

Det finns otroligt många olika appar att välja mellan idag. Appar kommer med olika funktioner, en del för nytta och andra för underhållning. Det är inte alltid lätt att själv kunna hitta de bästa apparna.

Kameran har ökat enormt i betydelse för mobiltillverkarna eftersom mobilägare älskar att ta foton med sin smartphone. Mobilens kameror har numera otroligt hög kvalitet och är mycket enkla att använda. Men även här finns bra appar som bland annat kan ge bättre funktioner för delning och bildbehandling samt ge fler inställningsmöjligheter.

VSCO är en gratis app för både Android samt iOS som har funktioner för delning och efterbehandling av dina bilder. Appen ger även möjlighet att ställa in kamerans slutartid, ISO samt vitbalans.

Open Camera är en gratisapp för Android som kommer att ge användaren åtkomst till samtliga inställningsmöjligheter. Appen kan bland annat förbättra bildstabiliseringen samt ge användaren möjlighet till fjärrstyrning (via ljud). Ett plus är att nya funktioner läggs till hela tiden.

Att bara använda sig av de mest nedladdade apparna som referens innebär många gånger att du riskerar att missa riktigt bra appar som ännu inte lyckats få den uppmärksamhet de förtjänar.

Spiir är en gratis app som kopplas till din bankapp. Spiir finns för både Android samt iOS och kommer att hjälpa till med administrationen av din privatekonomi, ge bra råd samt göra det möjligt att följa en budget.

Även i ett företag kan det finnas behov av att organiseras bättre för att göra det dagliga arbetet enklare och smidigare. Det finns bra och professionell hjälp att få, som exempelvis Omnia intranet, ett företag som specialiserat sig på just detta. Omnia kommer att ge stöd för att göra den digitala arbetsplatsen bättre med bland annat förbättrad internkommunikation och kunskapshantering. Omnia har topprankats flera år i rad för sina intranätprodukter för SharePoint samt Office 365. De fick excellenta recensioner för bland annat funktionalitet, koncept, produktsupport men även för bra kostnadseffektivitet.

Appar för underhållning är alltid populära och när det kommer till musik är välkända Spotify att rekommendera. Sveriges Radio Play har en gratis app med intressanta ljudfiler såsom poddar, nyheter, dokumentärer samt radio. För dig som vill titta på annat än YouTube är Viaplay-appen ett bra alternativ. Viaplay är en streamingtjänst som ger tillgång till massor av filmer, serier, sport samt tv-sändningar. Det går dessutom att både köpa eller hyra filmer.

När du använder din mobil ofta för underhållning kan det vara bra att ha bättre kontroll över internet och wifi. En gratis app är Speedtest som mäter internethastigheten. Network Analyzer är en gratis app som mäter wifi samt signaler och kommer att hjälpa till att identifiera problem med wifi.