irezq.se

Ibland kan det vara svårt att få pengarna att räcka till hela månaden. Vissa upplever det bara då och då, medan andra kontinuerligt känner att lönen inte är tillräcklig. Har du svårt att få pengarna att räcka? Då kan du faktiskt ta hjälp av din mobiltelefon. Idag finns det appar till precis vad som helst och det inkluderar appar för bättre ekonomi. Apparnas utformning kan se olika ut och även syftet kan variera. Vissa appar hjälper dig att hitta de lägsta priserna och erbjuder flertalet rabattkoder, medan andra fokuserar på sparande eller en bra budget.

Vi har rannsakat marknaden och plockat fram några appar som skiljer sig från mängden. Har du större problem med ekonomi kan du med fördel ladda ner fler, men många av apparna är utrustade med funktioner för alla typer av ändamål. Nu kan du äntligen spara till ett nytt laptopbord som säkerställer bättre arbetsergonomi eller varför inte få mer pengar över till mat, en resa eller som buffert om något oväntat skulle inträffa.

Topp 4 bästa ekonomiapparna

1. Pennies

Pennies är en riktigt bra app som hjälper dig att sätta en budget och faktiskt hålla dig till denna. Appen håller koll på alla dina utgifter och ser till att du lättare kan undvika onödiga köp. Budgeten sätter du själv och det finns flera kategorier att välja mellan, t.ex. en budget för mat och en för nöjen. När budgeten är satt kommer appen att ge dig en personligt utformad plan som fungerar månad efter månad.

2. Tink

Tink har blivit en otroligt populär och uppskattad app som är enkel och rolig att använda sig av. Den här appen gör det möjligt för dig att koppla ihop bankkort och kreditkort, för att på så vis kunna registrera alla de inköp som du gör. Detta gör det enkelt för dig att se var alla dina pengar tar vägen och det är inte helt ovanligt att man blir överraskad av hur mycket pengar som går åt till de där luncherna eller till morgonkaffet. Appen är kostnadsfri att ladda ner.

3. Cash Check

Cash Check är appen för dig som vill slå två flugor i en smäll. Med den här applikationen kan du nämligen inte bara se och kategorisera alla dina utgifter och inköp, utan du kan också använda dig av ett kalkylläge som har koll på krediter, lån och avbetalningar. Även denna app är helt gratis att använda sig av och du kan ladda ner den till både Android-enheter såväl som iOS.

4. Sparlabbet

Idag är det många som kämpar hårt för att komma igång med ett bra sparande, men att spara undan pengar är inte alltid så lätt som det kanske låter. Med Sparlabbet får du en budgetapp som gör det enkelt och roligt för dig att spara pengar. Här kan du inte bara se hur mycket du kan spara ihop på ett år, utan kan även titta på resultatet av 30 års sparande. Appen kostar endast 10 kronor att ladda ner och fungerar på alla mobila enheter.