irezq.se

Om du känner dig ofokuserad och oorganiserad i din vardag kan det vara dags att försöka styra upp dig själv för att göra livet lättare. Att försöka ha koll på orimligt mycket saker kan göra att det lätt blir pannkaka av allt. Det brukar resultera i att du har jättemycket att göra och komma ihåg men till slut minns du inte alls vad du ska göra och vad som är viktigast. Eftersom det finns en uppsjö av mobilapplikationer kan det vara värt att kolla om du kan vara hjälpt av någon eller några appar för att organisera din vardag på ett bättre sätt. Mobiltelefonen är ett värdefullt verktyg som du ska vara rädd om. Därför ska du inte glömma bort att använda mobilskydd. Du vill inte vara utan mobil någon längre stund om du har hela ditt liv i den. Du kan hitta mängder med bra skydd på https://billigamobilskydd.se/huawei-y6-2019/ som hjälper dig att skydda din kära mobiltelefon. Hitta ett mobilskydd som du gillar och som passar din stil. Tänk på att inte bara skydda baksidan och kanterna utan även skärmen.

Organisera ditt liv i listor

Om du älskar att göra olika listor är Wunderlist-appen för dig. I den kan du strukturera dina olika listor enkelt och få en bra översikt. Du kan både ha listor för privatlivet och jobblistor i appen. Du kan också skicka och dela dina listor med andra personer i din närhet. En annan app som är bra är Evernote där du kan spara alla dina anteckningar, webbsidor och att göra-listor. Den appen är perfekt om du vill skriva upp något du vill komma ihåg. Du kan också spara inspiration och liknande i appen.

Strukturera dagens timmar

Om du vill hålla koll på serier, poddar, filmer, recept eller annat så är Soon en app som är perfekt. I denna app kan du skriva upp allt som du skulle vilja pröva att göra och se. När du har testat eller genomfört en av punkterna kan du enkelt bocka av dem allt eftersom. Du kan se det som en checklista i mobilen. Om du vill ha en app för att planera din tid bättre är 30/30 perfekt. I applikationen skriver du in saker som du planerar att göra under exempelvis arbetsdagen och hur lång tid du får på dig att utföra den specifika uppgiften. När du börjar med en specifik lista startar en timer och appen säger till när tiden är ute och det är dags för nästa punkt på listan.