irezq.se

Om du har en bra idé till en mobilapplikation och tror att den kan bli populär på marknaden, men samtidigt inte vet hur du ska komma igång, finns det ett antal saker du kan göra. En app kan skapas på flera olika sätt, genom egen programmering och design eller genom att anlita en utvecklare. För att projektet ska bli lönsamt kan det vara klokt att först upprätta en budget.

Hos https://beetroot.se/ kan du få hjälp med utveckling av appar för mobiler, där du hittar personer med erfarenhet från många plattformar och enheter. Beetroot tillhandahåller apputveckling åt en stor variation av kunder, från små byråer och bolag till globala företag. De utvecklar i bland annat Objective C och Swift, och en automatiserad debugging ingår i deras tjänster.

Bygg en mobilapp

För den som själv vill bygga en mobilapp i monetärt syfte är det viktigt att hitta ett problem som appen löser. Då finns möjligheten att många kommer att ladda ner appen och vilja betala för den. Ett annat alternativ du kan välja för att tjäna pengar på appen är att visa reklam inuti den, då får du betalt varje gång en användare har appen igång. När appen är klar kan du ladda upp den på App Store eller Google Play Market.

Appar för hållbarhet

En mobilapp kan användas till en lång rad olika syften, egentligen är det bara människans uppfinningsrikedom som sätter gränserna. Ett exempel på en ny, innovativ mobilapp är en skapelse som nyligen vann SKAPA-priset i Kalmar. Appen spårar träd vid avverkning och kan på så vis motverka illegal skogsskövling. Ett fotografi av trädet används för att spåra virket, och bildanalysen som utförs i appen kan ge mer detaljerad information kring var trädet var positionerat samt andra specifika egenskaper. Det kan handla om sprickor, årsringar och rivmärken som skapats av sågkedjan när trädet avverkats. Informationen lagras i en databas och kan matchas i hela produktionsflödet.